Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
„Állj pályára!” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 09.
Image„ÁLLJ PÁLYÁRA!” címmel ismét megrendezi pályaválasztási kiállítását a Fejér Megyei Kormányhivatal. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltségén, a Seregélyesi út 123. szám alatt közel 100 kiállító várja a családokat.
Tovább...
 
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 09.
ImageHogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?
Tovább...
 
Novemberi programok a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 09.
ImageA fehérvárcsurgói Károlyi Kastély novemberi programjai alább tekinthetők meg.
Tovább...
 
Hogyan űzzük el a muslicákat? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 09.
ImageRomantikáznál, de a borospohárba egy csók alatt közel tíz borlégy fullad bele? Meglepnéd a párodat egy finom vacsorával, de a gyümölcsleves és az almás pite körül – undort keltve - nyüzsögnek a miniatűr rovarok? Hányingered van, miközben leviszed a szemetet, mert özönlenek ki belőle a muslicák? Itt a megoldás!
Tovább...
 
Készíts díszeket gesztenyéből! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 09.
ImageHa ősz, akkor gesztenye. Séta a narancsban, vörösben, sárgában úszó erdőben, ahol a fák ritkuló koronája közé besurran olykor a melengető napsugár, és egyre erősödő szellő borzolja fel a zörgő avart. Ha pedig eső áztatja a földet és a nyirkosság elől a lakásba menekülünk, akkor előkerülhet a frissen szedett gesztenye, néhány segédeszköz és kezdődhet a kézműveskedés!
Tovább...
 
SZFA és Gál tanár úr ösztöndíjpályázatok fehérvári fiataloknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 09.
ImageA Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány idén is ösztöndíj pályázatokat ír ki fehérvári fiatalok számára. A Gál tanár úr ösztöndíjra november 23-ig a matematika területén tehetséges és elhivatott, 14-18 éves korosztályba tartozó diákok, míg az SZFA ösztöndíjra november 27-ig a 18-25 év közötti fiatalok pályázhatnak.
Tovább...
 
Márton-napi Bornapok a Plazaban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. november 09.
ImageA Móri Borvidék újborait kóstolhatják meg az érdeklődők november 9-11-e között az Alba Plazaban. A Márton-napi Bornapok nagyszabású ünnepi megnyitóján, november 9-én, pénteken 15.00 órától a móri és csókakői táncosok mellett az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Művészeti Néptánccsoportja is látható majd. A jó hangulatú délutáni eseményen fellép a Fehérvár Hangja tehetségkutató versenyből ismert Ruff Nikolett énekes is.
Tovább...
 
Cube of Truth - Tiltakozás az állatok kihasználása ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 09.
ImageMost először szerveztek „Cube of Truth” demonstrációt Székesfehérváron. A program célja az volt, hogy az aktivisták felhívják a figyelmet az állatkínzásra, és megmutassák, miért választották a vegán életmódot. Mint mondták: nemcsak az élőlények iránti együttérzés miatt lettek vegánok, hanem azért is, mert törődnek az egészségükkel, és fontos számukra bolygónk jövője.
Tovább...
 
Építik már az új kerékpárút szakaszt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 08.
ImageBizony nem mai keletű probléma a gyakori konfliktus gyalogosok és kerékpárosok között a Velence Korzón átvezető kerékpárúton, amelyen - főleg a nyári, főszezoni időszakban - időnként veszélyes áthaladni két keréken a strandolók, gyalogosok sokaságán.
Tovább...
 
Ahányféle köhögés, annyiféle gyógyszer Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2018. november 08.
ImageElkapott valamilyen vírusos vagy bakteriális fertőzést, és köhög? Annyira kínozza a köhögés, hogy aludni is alig tud tőle?
Tovább...
 
Gyógyszerészeti napot tartanak a Patikamúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 08.
ImageVasárnap délután Kazay Endre-napot tartanak a Fekete Sas Patikamúzeumban. Előadások lesznek a nagybányai gyógyszerész-polihisztorról és a véletlenül feltalált hatóanyagokról, valamint a program résztvevői a Lippai házaspár pályaképéről készített, a robotpatikába is betekintést nyújtó filmet tekinthetik meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9890 - 9900 / 20496